Καλούνται  όλα τα μέλη του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος, βάσει των άρθρων 20 έως 23 κεφ. Ζ του καταστατικού, όπως προσέλθουν στην  Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου , που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Φιλίππειο Θεσσαλονίκης.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , η συνδρομή των μελών ορίζεται στα 10 ευρώ και οι οποιεσδήποτε οφειλές προηγουμένων ετών των μελών, διαγράφονται.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης και σύμφωνα με τα άρθρα 24 έως 27 κεφ. Η  και του άρθρου 28 κεφ. Θ, του καταστατικού του συνδέσμου θα διενεργηθούν και  οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για το νέο διοικητικό συμβούλιο και για την εξελεγκτική επιτροπή μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail του συνδέσμου : soaave1981@outlook.com.gr ή τηλεφωνικά στα εξής τηλέφωνα: 6936 644 117 Βασίλης Μίχογλου , 6944471136 Κυρλαγκίτση Μαρία.

To έγγραφο της αίτησης υποψηφιότητας έχει αναρτηθεί στο site του συνδέσμου: soaave.gr και οι θα πρέπει να σταλεί με οποιοδήποτε από τους παραπάνω τρόπους έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ø  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
Ø  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
Ø  ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  & ΑΠΑΛΛΑΓΗ Δ.Σ.
Ø  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. 
Ο πρόεδρος                     η Γεν.Γραμματέας
Σ.Μαυροματίδης                  Μ.Κυρλαγκίτση