Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019


Με μεγάλη συμμετοχή Θεσσαλών και πολιτών της Αττικής πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019, η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής « Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα και αρτοκλασία. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης κονΣτέφανο Κούτρα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κονΚώστα Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Αττικής κονΓιώργο Πατούλη. Παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Καρδίτσας κος Γεώργιος Κωτσός, οι Αντιπεριφεριάρχες Καρδίτσας κος Κωστής Νούσιος και Τρικάλων κος Χρήστος Μιχαλάκης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Θεσσαλός – Καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Ακολούθησε πομπή τιμητικού παραδοσιακού αγήματος, με τη φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, των Θεσσαλικών Συλλόγων, επίσημων προσκεκλημένων και παρευρισκόμενων , προς στο Μνημείο «Αγνώστου Στρατιώτη» στην Πλατεία Συντάγματος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης κον Στέφανο Κούτρα και άλλους επισήμους. Επίσης στεφάνι κατέθεσαν και η κα Αγαθή Οικονόμου πρόεδρος του Συλλόγου μας, οκος Θωμάς Σιάτρας πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης»και ο κος Δημήτρης Νάκος πρόεδρος της Λέσχης Θεσσαλών Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί Θεσσαλίας από τα χορευτικά τμήματα των Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς Πηλίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί τα μέλη της αποστολής που μας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση και συγχαίρει τα μέλη του χορευτικού για την εξαιρετική τους εμφάνιση, καθώς και τον χοροδιδάσκαλό μας κον Χρήστο Κλεισιάρη.

Επίσης ευχαριστούμε για την πρόσκληση, την φιλοξενία και συγχαίρουμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας «Πανθεσσαλική Στέγη»για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσηςκαθώς και τους υπόλοιπους συλλόγουςπου πήραν μέρος στην εκδήλωση τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μας για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε.» και προσωπικά στην κα Ρόζα Βαλίνα που με την πολύτιμη και ουσιαστική οικονομική της βοήθεια συνέβαλε ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην παραπάνω εκδήλωση.

Για το Δ.Σ.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.