Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΔΔΕ Φλώρινας με τίτλο: «Η Διαπολιτισμική εκπαίδευση στο σύγχρονο σχολείο
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και στελέχη εκπαίδευσης από την περιοχή του Αμυνταίου.

Στόχος της ημερίδας ήταν να προβληθεί η διαπολιτισμική εκπαίδευση ως μέσο για την κοινωνική ενσωμάτωση, μέσα από εμπειρικές αναφορές,να παρουσιασθούν βέλτιστες πρακτικές αλλά και οι μελλοντικές προκλήσεις και τέλος να αναδείξει μεθοδολογίες, πρακτικές, και εμπειρίες για την καλύτερη ενσωμάτωση μαθητών με διαφορετικό γλωσσικό και πολιτισμικό υπόβαθρο στην τάξη.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά του συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Αμυνταίου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Άνθιμο Μπιτάκη, τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ Φλώρινας κύριο Αθανάσιο Βαρδιάμπαση και τους σπουδαστές του τμήματος μαγείρων για τις γευστικές δημιουργίες που παρουσίασαν, το Μουσικό Γυμνάσιο Αμυνταίου και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή κύριο Βασίλειο Τραϊανό, τους εισηγητές κυρίους και κυρίες: Ευμορφία Κηπουροπούλου, Ευδοξία Σαλτσίδου, Γεώργιο Ιορδανίδη, Γεώργιο Καδιγιαννόπουλο, Σοφία Μαργαρίτη και όλους τους εκπαιδευτικούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Ο Διευθυντής 
Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Φλώρινας

Παύλος Ιωάννου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.