Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019Η ΔΔΕ Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αμυνταίου, την αρωγή του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου καθώς και του Δ.ΙΕΚ Φλώρινας, πρόκειται να διοργανώσει επιστημονική επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής Αμυνταίου, με θέμα «ΗΔιαπολιτισμική εκπαίδευση στο σύγχρονο σχολείο».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 06-12-2019 και ώρα 9:30π.μ.-13:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Η ημερίδα θα αναδείξει μεθοδολογίες, πρακτικές και εμπειρίες για την καλύτερη ενσωμάτωση μαθητών με διαφορετικό γλωσσικό και πολιτισμικό υπόβαθρο στην τάξη. Η ημερίδα θα προβάλει, την ανάγκη για ανάπτυξη και εφαρμογή προγραμμάτων Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στο σύγχρονο σχολείο, αναδεικνύοντας τρόπους με τους οποίους η ταυτότητα και η ετερότητα των παιδιών, αλληλεπιδρούν και διαμορφώνουν αποτελεσματικές πρακτικές στη διδασκαλία.Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Φλώρινας
Παύλος Ιωάννου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.