Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

on
Κοινές επισκέψεις σε φορείς και ιδρύματα, αλλά και στα σύνορα, πραγματοποίησαν ενόψει των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές.

Στις επισκέψεις συμμετείχαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Άμπας, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας κ. Δ. Ηλιάδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας κ. Π. Νώτας.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Φλώρινας και συνεχίστηκαν κατά σειρά στο ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Φλώρινας, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Γηροκομείο Φλώρινας, στο ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας, στο Φυλάκιο και στο Τελωνείο Νίκης, ενώ ολοκληρώθηκαν με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο.
Επιπρόσθετα, ο κ. Δήμαρχος επισκέφτηκε και τους παιδικούς σταθμούς της πόλης της Φλώρινας.
Τόσο ο κ. Γιαννάκης, όσο και ο κ. Κιοσές, ευχήθηκαν σε όλους για τις ημέρες των εορτών, μοιράζοντας συμβολικά κεράσματα και δώρα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.