Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι Δήμος Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, κατά το άρθ. 21 του Ν. 2190/94, όπως ισχύει, δεκαεννέα (19) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας, που εδρεύει στη Φλώρινα και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Για τις ανωτέρω θέσεις, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του νομού Φλώρινας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 97, Τ.Κ.531 00 Φλώρινα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κ.κ. Καδρέφη Νικολάου, Σμπιλή Ελένης, (τηλ. επικοινωνίας: 23853 51027).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Φλώρινας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης (μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης 12-02-2019» βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Φλώρινας, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας στη διεύθυνση www.cityoflorina.gr, απ’ όπου οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν γνώση αυτής.

Για αναλυτική προβολή της ανακοίνωσης ΣΟΧ 02/2019 κάντε κλικ εδώ (pdf)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ