Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019


Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παράλληλα με τις άλλες δράσεις του για την υποστήριξη απόρων ατόμων, συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που πραγματοποιείται εν όψει των εορτών, με πρωτοβουλία της Κοινότητας Φλώρινας και με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τους/τις εθελοντές/ντριες, τα μέλη μας, τους/τις φίλους/ες και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να προσφέρει τρόφιμα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο έως τις 15 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 5.00-7.00 μ.μ. Εναλλακτικά, για περαιτέρω διευκόλυνση των ατόμων που επιθυμούν να προσφέρουν, το Τμήμα μας διαθέτει για τον ίδιο σκοπό χώρο στο κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Διοικητήριο, χαμηλό κτήριο), στον 2ο όροφο, Γραφείο 6 της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), όπου τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Μένη Δρίλλε, Αντιπρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Φλώρινας ΕΕΣ, στα τηλέφωνα 2385 351701 και 6972448289.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.