Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019


Θέλω να εκφράσω δημόσια την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη μου προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για την λειτουργία του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου και τον ιατρό Κο Αναγνωστόπουλο Γεώργιο, ο οποίος αντιμετώπισε αποτελεσματικά το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη του ιατρού,τον νοσηλευτή ψυχικής υγείας Κο Αντώνιο Θεοδωρίδη, ο οποίος με υποδειγματική υπομονή, εξαίρετο επαγγελματισμό και ανθρωπιά, βοήθησε στη διαχείριση της ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης που προέκυψε για μας, λόγω της υγείας του πατέρα μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Είθε η γέννησις του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές μας και να δώσει σε σας τη δύναμη, το κουράγιο και την υπομονή στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση
Ιωαννίδου Μαρία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.