Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

on

Ξεκινά σήμερα στις 17:00 μμ το Χριστουγεννιάτικο Κάμπ του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας με τη συμμετοχή 40 αθλητών – αθλητριών ηλικίας 13 έως 18 χρονών. Τιμώμενη Χώρα το Ισραήλ με εκπρόσωπο το Σύλλογο FEX από το Τελ- Αβίβ και 10μελή αποστολή.

Το Κάμπ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΞΙΦ Αρένα στη Φλώρινα με, καθημερινά, διπλές προπονήσεις (10:00 – 12:00 και 17:00 – 19:00). Το Κάμπ διοργανώνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των ξιφομάχων ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων -17 και -20 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2020) αλλά και των διεθνών υποχρεώσεων (Ευρωπαϊκά – Παγκόσμια Πρωταθλήματα).

Ξεχωρίζει η παρουσία του Πρωταθλητή μας Αστέριου Τσώκα, ο οποίος προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Χάιντενχάιμ της Γερμανίας που είναι ένα από τα προολυμπιακά κριτήρια.

Όλες οι δραστηριότητες του Κάμπ είναι ανοικτές στο κοινό. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.