Τα τμήματα μαγείρων και βρεφονηπιοκόμων της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας πήραν σειρά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Μόδη, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι των τμημάτων προσέφεραν σε μικρούς και μεγάλους γλυκά και κεράσματα, καθώς και αναμνηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.
Το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, το ΚΔΑΠ του 8ου νηπιαγωγείου Φλώρινας παρουσίασε το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ "Χάνσελ και Γκρέτελ".
Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ παρουσίασαν μία παράσταση γεμάτη φως, χρώματα και μουσική, η οποία μας δίδαξε πως όλοι μας μπορούμε να βρούμε τη φωτεινή μας πλευρά.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης εικαστικών και φοιτητών «Βαθύς Χειμώνας» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Την έκθεση προλόγισε ο πρόεδρος της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας κ. Ανδρέας Τσώκας, ενώ από πλευράς δήμου Φλώρινας χαιρέτισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2020.

Οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

10:00, Σχολικές μονάδες Δήμου Φλώρινας
Κάλαντα από τη Φιλαρμονική Δήμου Φλώρινας
17:30, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας
Άναμμα της Χριστουγεννιάτικης Φωτιάς με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δήμου Φλώρινας.
19:00, Αίθουσα Θεάτρου "Αριστοτέλη"
Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την παιδική χορωδία "Δημήτριος Λιώτσης" του ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης"