Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

on

Η παράδοση τηρήθηκε και φέτος, καθώς χθές Δευτέρα 23/12/2019 το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη πλημμύρισε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες.
Αρχικά ο κ. Ιωάννης Kιοσές υποδέχτηκε, την στρατιωτική μπάντα της 9ης Μ/Π ΤΑΞ. Π.Ζ., η οποία με απόλυτη ακρίβεια, ρυθμό και αρμονίαδημιούργησε ένα υπέροχο εορταστικό κλίμα.

Εν συνεχεία τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών χορών ¨ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ¨, που εντυπωσίασε με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις ερμηνείες. Ενώ το δικό τους μουσικό στίγμα έδωσαν τα παιδιά των Σχολικών Μονάδων της πόλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης,τόνισε τη σπουδαιότητα διαφύλαξης της εθνικής παράδοσης, απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και χαμόγελα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.