Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο. Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η αποπεράτωση του Αθλητικού Κέντρου Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου. 

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό ότι με το Δήμαρχο κ. Άνθιμο Μπιτάκη είχαν επισκεφτεί τον υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος συμφώνησε να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο στο πρόγραμμα έργων του Υπουργείου Αθλητισμού, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθούν τα ανάλογα κονδύλια τα οποία ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ. 
Ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τον κ. Λιβάνιο ότι το συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο το οποίο παραμένει ημιτελές επί μία δεκαετία περίπου, δεν τιμά κανέναν, πολιτεία και τοπικούς άρχοντες και επιβάλλεται η άμεση αποπεράτωσή του. 
Ο κ. υπουργός συμφώνησε και δεσμεύτηκε να καταβάλλει το ποσό του 1 εκ. και πλέον ευρώ, εφόσον μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρωθεί η μελέτη των συμπληρωματικών εργασιών. Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό και τον διαβεβαίωσε ότι είναι σε συνεχή επαφή με το Δήμαρχο Αμυνταίου ο οποίος στις 31/12/2019 θα έχει ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μελέτη.