Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

on

ρεπορτάζ -φώτο βίντεο : Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου, την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι επισκέπτες, παρά το τσουχτερό κρύο, είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες εθελοντών αλλά και προϊόντα που προσέφεραν οι τοπικές επιχειρήσεις.

Στο μπαζάρ παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ιορδάνης Μπάντης και Γεώργου Τρύφων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Θεοδωρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αβραμίδης και Αποστόλης Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου Ευάγγελος Μακρής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αναργύρων Γιώργος Τσισμαλίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδώνα Παρασκευάς Τάκης καθώς και πλήθος κόσμου που έσπευσε να υποστηρίξει μια ακόμα δράση του Συλλόγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.