Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019

on

O Δήμος Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας, στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Φλώρινας», παρουσίασαν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου την μουσική παράσταση «From Broadway to Hollywood… in XMAS mood…», με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι διακεκριμένοι λυρικοί τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτης Μανιάτης (τενόρος), ενώ στο πιάνο συνόδευε ο Δημήτριος Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φλώρινας κ. Ηλίας Μούλελης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργο Καρανίκα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.