Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019


Στην κατάμεστη αίθουσα της "Οδού Ονείρων" το ΚΕΦιΑΠ Φλώρινας πραγματοποίησε εκδήλωση στα πλαίσια της 3ης Δεκεμβρίου που ήταν η Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες".

Η Διοίκηση,οι εργαζόμενοι ,και οι εξυπηρετούμενοι, του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας είχαν από νωρίς γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ενώ παράλληλα όπως κάθε χρόνο λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες των παιδιών .

Παραβρέθηκαν οι Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Μουρατίδης ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Φλώρινας Ρόζας Κωσταντίνος ο νεός Δκτης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Παπασωτηρίου Σταύρος ο πρόεδρος την Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας Νότας Παναγιώτης.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοπίστη Πέρκα.

Για την λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας μίλησε η κοινωνική λειτουργός του κέντρο Μαρία Κάπτση.


Η εκδήλωση πλαισιώθηκε απο Φλωρινιώτες καλλιτέχνες μουσικούς οι οποίοι διασκέδασαν τον κόσμο και τα μέλη του ΚΕΦΙΑΠ ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ να τραγουδάνε γνωστά τραγούδια.

Δείτε παρακάτω βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση καθώς και φωτογραφικό υλικό : 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.