Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019


Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας «Ο Άγιος Παΐσιος, το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Σέρβος ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Μητροπολίτη απηύθυνε ο π. Θεωνάς. 
Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Ιωάννης Μιαούλης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας Νίκος Δούμτσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Κων/νος Ρόζας, οι διευθυντές Α’ θμιας και Β’ θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, κληρικοί, φίλοι και μέλη του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους καθώς και πλήθος πιστών.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τις προσφωνήσεις ,και ολόκληρη την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου και φωτογραφίες:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.