Συνελήφθησαν χθες (25-01-2020) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, δυο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 54 και 27 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα:

Τις απογευματινές ώρες της 25-01-2020 σε περιοχή της Φλώρινας, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της δασικής νομοθεσίας και του νόμου περί αλλοδαπών.
Τις απογευματινές ώρες της 25-01-2020 σε περιοχή της Φλώρινας, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της δασικής νομοθεσίας και του νόμου περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.