Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Τόσα ήταν τα χιλιόμετρα που διένυσαν οι Ξιφομάχοι μας το σαββατοκύριακο που πέρασε για να συμμετέχουν σε Αγώνες στη Γερμανία, Σλοβακία και Αθήνα.

Αναλυτικότερα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 Σπάθης συμμετείχε ο ΟΞΙΦ με πλήρεις ομάδες για 1η φορά στην Ιστορία του. Στα Κορίτσια ξεχώρισε η Μαρία Κετσετζή με την 16 θέση σε 45 συμμετοχές ενώ στα ομαδικά τόσο τα αγόρια (Σδήρος, Λουκίδης, Κοντογουλίδης Χρήστος και Μάριος) όσο και τα κορίτσια (Κετσετζή, Τσατσαράκη, Τσιόπτσια και Τουρτούρη) κατέκτησαν την 5η θέση.

Στην Μπρατισλάβα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο Ξίφος Μονομαχίας τόσο η Αφροδίτη Ταρενίδου όσο και ο Άγγελος Ρασπόπτσης πραγματικά εντυπωσίασαν με την απόδοση και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Η Αφροδίτη κατέκτησε την 63η θέση ανάμεσα σε 324 (!) αθλήτριες ενώ ο Άγγελος κατέκτησε την 81η θέση ανάμεσα σε 342 (!) αθλητές από όλο τον Κόσμο! Ο Γιάννης Λεβεντίδης αποκλείστηκε από τους Ομίλους χωρίς νίκη.

Στη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακό Κριτήριο για το ΤΟΚΙΟ 2020 ο Στέργιος Τσώκας έχασε για 2 μόλις χτυπήματα στην πρόκρισή του στα νοκ – άουτ. Στη Γερμανία Διαιτήτευσε ο Στάθης Γεροσίδερης. Η επόμενη προσπάθεια του Στέργιου είναι στη Ντόχα του Κατάρ σε 2 εβδομάδες.

Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο ΟΞΙΦ τιμά τους Πρωταθλητές του και κόβει τη Βασιλόπιτα σε μια Λαμπρή Τελετή στο Ξενοδοχείο EMERALD SUITES στις 20:30 μμ. Είστε Όλες και Όλοι Καλεσμένοι Μας.

Σας Περιμένουμε!Από το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.