Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

on
Μετά από δυο χρόνια απουσίας ξαναγύρισε σπίτι του και στην οικογένεια του Π.Α.Σ Φλώρινα ο Άγγελος Τσώτσος!

Ο εικοσάχρονος Φλωρινιώτης μεσοεπιθετικός,παιδί της Ακαδημίας του Π.Α.Σ Φλώρινα,παρά το νεαρό της ηλικίας του μετά από διετή περιπλάνηση των γηπέδων της Γ΄ Εθνικής με τα χρώματα των Μακεδονικού Φούφα,Μελιτέα Μελίτης και Κιλκισιακού γύρισε να βοηθήσει και να ενισχύσει την ομάδα των ερυθρόλευκων στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία.Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

΄΄ Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Π.Α.Σ Φλώρινα. Μαχητής και πεισματάρης...άλλωστε εσείς στο Π.Α.Σ Φλώρινα το γνωρίζετε καλά.

Επέστρεψα για να κλείσω στόματα!

Θα τα δώσω όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το μεγάλο στόχο της που είναι η παραμονή στη Γ Εθνική.Το ξεκάθαρο πλάνο αλλά και και η προσέγγιση των παραγόντων της Φλώρινας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποφασίσω επιστρέψω στο σπίτι μου.Καλή συνέχεια να έχουμε με πολλές επιτυχίες.΄΄

Άγγελε Τσώτσο καλωσόρισες και πάλι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.