γράφει ο Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης 

Ακριβότερη από κάθε άλλη φορά θα είναι φέτος η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας για τα μέλη και τους φίλους της αφού η είσοδος στην αίθουσα τιμάται 15 ευρώ για τον καθένα και την καθεμιά.
Την πίτα θα κόψει ο Υφυπουργός Αθλητισμού στις 25 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΛΥΓΚΟΣ».

Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα και στους μελλοντικούς στόχους της.
Φέτος στην κοπή της πίτας υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Δεν θα είναι όπως παλιά δωρεάν αλλά θα τιμάται 15 ευρώ για όποιον θέλει να παραβρεθεί για να δει το χρώμα της πίτας και να ακούσει πόσο καλά πάει η χώρα μας στα ελληνοτουρκικά, στη διάσωση της ΔΕΗ που γίνεται στις πλάτες του καθένα μας αυξάνοντας την τιμή του ρεύματος 17%, τι ωραία που θα περνάμε σε τρία χρόνια που θα κλείσουν οι μονάδες της ΔΕΗ, αυξάνοντας την ανεργία κατακόρυφα.

Είναι η ακριβότερη πίτα σε δύσκολους καιρούς για τους πολίτες, δείγμα κι αυτό πόσο σκέφτονται τον μεροκαματιάρη, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον μισθοσυντήρητο. Όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπήρξαν φωνές διαμαρτυρίας στη ΝΟΔΕ για το πρωτόγνωρο και υπερβολικό τίμημα.


Βέβαια η ΝΟΔΕ τηρεί αιδήμονα σιωπή, απαξιώνοντας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στην ουσία απαξιώνει τα μέλη και τους φίλους της.

Το ερέθισμα μας τόδωσε ο «Πρωινός Λόγος» της Κοζάνης που δημοσίευσε την είδηση .