Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

on

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα, υψηλόβαθμα στελέχη του φορέα θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ώρα 14:00.

Σε μία εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κωσταντίνος Χαριτίδης , ο Διευθυντής του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Δρ. Νεκτάριος Νασίκας και μέλη του ερευνητικού προσωπικούθα ενημερώσουν την επιστημονική κοινότητα του ΠΔΜ και τους νέους επιστήμονες γιατο σκοπό, το έργο, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και τις δράσεις του φορέα.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας ως θεσμός μέσω του οποίου επιχειρείται η βαθιά μεταρρυθμιστική τομή στο πεδίο της ‘Έρευνας και της Καινοτομίας στη χώρα, στηρίζει την ελεύθερη έρευνα και τους νέους ερευνητές με τη χορηγία υποτροφιών σε υποψήφιους διδάκτορες και με τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων για Μεταδιδάκτορες, Ερευνητές και μέλη ΔΕΠ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.