Σε μια λαμπρή τελετή ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας τίμησε τα Παιδιά του! Τίμησε όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριες που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια του 2019 στις Ελληνικές ή Διεθνείς Πίστες.

Συνολικά τιμήθηκαν 51 ξιφομάχοι ενώ τον Τίτλο του Καλύτερου Αθλητή της Χρονιάς στο Ξίφος Ασκήσεως κατέκτησε ο Δημήτρης Μοσχόπουλος, στο Ξίφος Μονομαχίας η Αφροδίτη Ταρενίδου και στη Σπάθη η Δήμητρα Τσατσαράκη. Ειδική Βράβευση έγινε στον Αστέριο Τσώκα μέλους της Προολυμπιακής Ομάδας ΤΟΚΙΟ 2020.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ιωάννης Κιοσές, ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος του Αδερφού Σωματείου ΩΡΙΩΝ Πτολεμαΐδας κος Χρήστος Κετσετζίδης. Το παρόν έδωσαν επίσης ο Περιφερειακός Σϋμβουλος κος Σώτος Βόσδου, ο Διοικητής της Π.Υ. κος Ιωάννης Μιαούλης και δεκάδες Γονείς και Φίλοι του ΟΞΙΦ.

Παρουσιάστηκε ο, πραγματικά, εντυπωσιακός αγωνιστικός απολογισμός του 2019 από τον κο Πέτρο Τσώκα και το Προπονητικό Team του Ομίλου. Ο Πρόεδρος κος Χρήστος Παυλίδης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των Στόχων για το 2020 και στη συνέχεια έκοψε τη Βασιλόπιτα με Τυχερή την Αθλήτρια Ταλίδου, η οποία μαζί με το Φλουρί κέρδισε και μια Στολή Ξιφασκίας από τη SWORD HELLAS.

Όλη η οικογένεια του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει τη Δ/νση του Ξενοδοχείου EMERALD SUITES για τη ξεχωριστή φιλοξενία και τους Χορηγούς: ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, BROWN COFFEE, ΔΕΘ-HELEXPO, SWORD HELLAS, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ONE – ΝΕΡΟ ΒΙΤΣΙ, FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, RIVO.

Το ερχόμενο σ/κ η δράση συνεχίζεται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 στο ξίφος ασκήσεως, με τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με 25μελή Αποστολή!




Καλή Επιτυχία!