Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις Η.Π.Α, που υποτίθεται έγινε για την προσέλκυση επενδύσεων και την στήριξη στα εθνικά θέματα της χώρας, διαφαίνεται ότι όχι μόνο καμία στήριξη δεν κερδήθηκε, αλλά πλέον διακινούνται δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν επιχορήγηση εκατομμυρίων ευρώ στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, η ίδρυση των δύο διετών τμημάτων (Τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας και Τμήμα Αμπελουργίας – Οινολογίας) καθώς και των δύο Τμημάτων (Κινηματογράφου – Επιστήμης Τροφίμωνκαι Διατροφής) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που με απόφαση της καςΚεραμέως τελούν υπό αναστολή, ήταν μη αναπτυξιακό μέτρο και κακός σχεδιασμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Ενώ η επιχορήγηση της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης αποτελεί επένδυση; Ο Πρωθυπουργός της χώρας αντί να φέρει επενδύσεις -όπως εντέχνως ισχυριζόταν το προηγούμενο διάστημα- προχώρησε σε σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις στις Η.Π.Α.;

Αυτή η υποκρισία και υποβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας έναντι της ψηφοθηρίας και του lobbyingστο πρόσωπο της ομογένειας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία εν μέσω του κυκλώνα της απολιγνιτοποίησης απαιτεί σεβασμό και έμπρακτη υποστήριξη. Καμία ανοχή πλέον στα τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που απαξιώνει την περιφέρεια και προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών
Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.