Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

on
Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας το χρονικό διάστημα από τις 11 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Εκδηλώσεις ποιοτικές, που κάλυψαν τις απαιτήσεις όλων και έδωσαν στην πόλη της Φλώρινας το απαραίτητο Χριστουγεννιάτικο χρώμα. Εκδηλώσεις που είχαν ως επίκεντρο τα παιδιά, κάνοντας τα πρωταγωνιστές και συμμέτοχους σε μια μεγάλη γιορτή.

Στις δύο τελευταίες μέρες των εκδηλώσεων η Ευπραξία Αναστασιάδου αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο λαϊκά παραμύθια συνοδεία μουσικών οργάνων από τον Κώστα Γεκουσίδη και το Art Studio κατασκεύασε μαζί με τα παιδιά ξεχωριστές ευχετήριες κάρτες, οι οποίες κρεμάστηκαν στο δέντρο του Άη Βασίλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.