Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020


Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, το νέο Διοικητικό συμβούλιου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές του, για καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. επισήμανε ότι «σε μία εποχή πολύπλευρων προκλήσεων, η προώθηση δραστηριοτήτων στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής προστασίαςτης οικογένειας, της νεότητας και της παιδικής ηλικίας, καθίσταται αποστολή ύψιστης σημασίας.

Είμαι βέβαιος ότι η επιστημονική σας κατάρτιση, σε συνδυασμό με την ειλικρινή σας αφοσίωση στο καθήκον, αποτελούν εγγύηση για τη διασφάλισητων αξιών του κοινωνικού έργου, το οποίο αναλαμβάνετε.

Σας διαβεβαιώνω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Φλώρινας, θα σταθούν δίπλα σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας σας, προκειμένου να πετύχετε το έργο σας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.