Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020


Εντός έδρας ήττα για τον Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου από τον Πήγασο Κοζάνης με 3-0 σετ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Γ ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την αδυναμία του συγκροτήματος του Β. Ακριτίδη, να τελειώσει άμεσα τις επιθέσεις, με συνέπεια η ομάδα του Πήγασου να έχει πολλαπλές ευκαιρίες, για την επίτευξη πόντων.

Εξαίρεση το δεύτερο σετ, όπου ο Αριστέας κρατήθηκε κοντά στο σκόρ, όμως κάποια λάθη απειρίας, στέρησαν από την ομάδα, τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά των σετ.

Διαιτητές: Πορτοκαλίδης – Γεωργίτσας

Σετ: 13-25, 21-25, 13-25.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Μπάλι, Βολτσίνι Γ., Θεολογίδου, Τοκμακίδου, Βεράνη, Βολτσίνη Δ., Καπετανάκη, Παπαδημητρίου.

Πήγασος Κοζάνης (Κοτζατίσογλου): Παπαγεωργίου, Μηλιού, Σταθοπούλου, Κατσαρα, Χατζάρα, Μπουρνιώτη, Σακουλα, Δαμπάνη, Φασούλα, Καρανάνου, Δραγάτσικα (L), Ζάρκα (L).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.