Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020


Τo Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοχοΐδης, στον πρωτοχρονιάτικο χορό του συλλόγου. Η επιτυχία του χορού τα τελευταία χρόνια, αλλά και το αμείωτο κέφι της βραδιάς, οφείλεται πρωτίστως σε όλους αυτούς που τίμησαν το χορό μας.

Επιπλέον θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση για τον επαγγελματισμό τους, αλλά κυρίως γιατί άλλη μια φορά με τη βοήθεια του κόσμου έκαναν κατάθεση ψυχής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, στον Γιώργο Ιακωβίδη, στον Κώστα Κυριακίδη και Δημήτρη Ευθυμιάδη, επίσης στον Μπάμπη Ξανθόπουλο και την ορχήστρα του, στον αγέραστο Κώστα Καλπατσινίδη, στον Θεόφιλο Σεχίδη, στον Τάκη Σεβαστόπουλο, στον Νίκο Καλπατσινίδη και στον Γιάννη Παλαπουϊκίδη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοσχοίδης για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν στου παρευρισκόμενους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

ΤΟ Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.