Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

on

Ύστερα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παραχωρήθηκαν στον Δήμο Φλώρινας τα δύο οικόπεδα στα οποία έχει ανεγερθεί το κτίριο του Κολυμβητηρίου.

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την γενναία απόφαση των δύο κυβερνητικών στελεχών, χάρη των οποίων οι πολίτες του Δήμου μας θα έχουν στη διάθεση τους το κολυμβητήριο, που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.

Μετά την έκδοση της άδειας λειτουργίας του, θα επιδιωχθεί η ένταξή του σε πρόγραμμα, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν όλες οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το κτίριο στα χρόνια που δεν λειτουργεί.

Η Δημοτική Αρχή βήμα βήμα, σταθερά και με συνέπεια απέναντι στους δημότες, παρά τους δύσκολους καιρούς, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμά της.

1 σχόλια:

  1. Δίπλα στο κολυμβητήριο είναι το ΔΑΚ (Κλειστό Γυμναστήριο) της Φλώρινας. Ας μας πει κάποιος πότε άνοιξε η θέρμανση τελευταία φορά εκεί για να καταλάβουμε αν ποτέ θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο που θέλει θέρμανση και το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.