Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

on

ρεπορτάζ βίντεο : Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζόμενων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας στο εστιατόριο Λυγκιστής ΦΟΟΦ.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Βασιλείου ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα Πέτη Πέρκα και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Κων/νος Σακουλέβας.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι παρακάτω αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες, παιδιά μελών του Συλλόγου: Γαζέα Ξανθίπη, Πασπάλη Στεφανία, Τυριγιάνη Ραφαηλία, Γαζέας Παντελής, Πρέμπτης Ηρακλής, Σμιξιώτης Δημήτριος και Σκλιάς Ιωάννης.
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας “Τ’ αηδόνια Φλώρινας”, που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.