Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, διοργάνωσε χθές Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ,το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας ,στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Παρουσία του Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεόκλητου ,και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κίμωνα Σαββάκη , και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παύλου Ιωάννου ,ιερέων και πλήθους κόσμου.

Ομιλητές ήταν οι π. Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης,καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας του οποίου η ομιλία είχε θέμα:  "Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο άμαχος μαχητής της πίστεως " και Δήμος Ισπυρίδης, θεολόγος, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο οποίος μίλησε για τους "Αγώνες και το έργο του Μεγάλου Βασιλείου έναντι των αιρετικών"
Την εκδήλωση πλαισίωσε η Βυζαντινή χορωδία "Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός" στην οποία συμμετείχαν και μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Φλώρινας ενώ χοράρχης ήταν ο Άρχων Υμνωδός του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και καθηγητής βυζαντινής μουσικής Αθανάσιος Βουγιουκλής