Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

on

Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, διοργάνωσε χθές Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ,το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας ,στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Παρουσία του Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεόκλητου ,και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κίμωνα Σαββάκη , και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παύλου Ιωάννου ,ιερέων και πλήθους κόσμου.

Ομιλητές ήταν οι π. Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης,καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας του οποίου η ομιλία είχε θέμα:  "Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο άμαχος μαχητής της πίστεως " και Δήμος Ισπυρίδης, θεολόγος, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο οποίος μίλησε για τους "Αγώνες και το έργο του Μεγάλου Βασιλείου έναντι των αιρετικών"
Την εκδήλωση πλαισίωσε η Βυζαντινή χορωδία "Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός" στην οποία συμμετείχαν και μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Φλώρινας ενώ χοράρχης ήταν ο Άρχων Υμνωδός του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και καθηγητής βυζαντινής μουσικής Αθανάσιος Βουγιουκλής0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.