Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Επιβεβαίωσε τον πρόσφατο Τίτλο του Καλύτερου Αθλητή στο Ξίφος Ασκήσεως του ΟΞΙΦ ο Δημήτρης Μοσχόπουλος με την εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης στο Ατομικό κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο (55 συμμετοχές) ενώ 8άδα έκανε και ο Δημήτρης Σαχινίδης (8ος).

Στο ομαδικό οι Μοσχόπουλος, Σαχινίδης, Γεροσίδερης και Τζιοβάνης κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο (6 ομάδες).

Στα κορίτσια την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Ζωγράφου στην 9η θέση (52 συμμετοχές) και στα ομαδικά οι Ζωγράφου, Αλεχοπούλου, Κετσετζή και Χατζηλία κατέκτησαν την 4η θέση (7 ομάδες).

Την Τετάρτη αναχωρεί για τη Ντόχα του Κατάρ ο Στέργιος Τσώκας για να συμμετέχει στο Grand-Prix DOHA 2020 συνεχίζοντας την προσπάθεια του για πρόκριση στο ΤΟΚΙΟ 2020. Ο Στέργιος αγωνίζεται τη Παρασκευή 24 Ιαν. ανάμεσα σε 218 αθλητές από όλο τον Κόσμο. Live Results: fie.org/competitions/2020/387.

Τέλος, το ερχόμενο σ/κ στην Αθήνα ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

-17 στο Ξίφος Μονομαχίας με τον ΟΞΙΦ να «στέλνει» 35μελή Αποτολή.

Καλή Επιτυχία!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.