Πρώτη εντός έδρας ήττα για το Π.Α.Σ Φλώρινα στη <<σημαδιακή καρκινική >> ημερομηνία 02022020 για τον Β΄γυρο της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα του Μάκη Κατσαβάκη με σκορ 1-3.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλισε θα λέγαμε αναγνωριστικό χωρίς δυνατές ή μεγάλες κλασικές φάσεις.

Στο 49΄ μετά από έξυπνη φαλτσαριστή εκτέλεση κόρνερ του νεοαποκτηθείς Βασίλη Μπατμά η μπάλα καταλήγει στον Σταύρο Μητρεβόλη που με διπλή προσπάθεια μετά από διώξιμο των αμυντικών του Αγροτικού Αστέρα με βολέ έκανε το 1-0.

Στο 54΄Δόθηκε η ευκαιρία στον Π.Α.Σ Φλώρινα να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι μετά από φοβερή ενέργεια και πάσα του Σταύρου Μητρεβόλη στο Βασίλη Μπάτμα όμως το πλασέ του υπό πίεση κατέληξε πάνω από το δεξί Γ της εστίας του Παπαθανασίου άουτ..μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα!

Επαλήθευση του Νόμου του ποδοσφαίρου...όταν δεν τελειώνεις τη φάση...

Στο 60΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγροτικού Αστέρα και κόντρα της μπάλας στο πόδι του Φάνη Σοβισλή η μπάλα καταλήγει με γκέλα στο κάθετο δοκάρι του Λάζαρου Ηλιόπουλου και στην επιστροφή με πλασέ ο Παπαποστόλου κάνει το 1-1.

Στο 66 Όμορφη ενέργεια των παικτών του Αγροτικού Αστέρα που σε φάση πάρε βάλε μεταξύ του Φούσκα και του Παπαποστόλου με πλασέ ο τελευταίος και πάλι 1-2 με ανατροπή!

Στο 89΄Πάλι φάση καρμπόν μεταξύ των Παπακωνσταντίνου και Παπαποστόλου..χαρτ τρικ και 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ήταν ένα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας που σαφώς με το 1-3 ευνοείται τελικά ο Αγροτικός Αστέρας και παίρνει βαθμολογική ανάσα!

Ο Π.Α.Σ Φλώρινα συνεχίζει την δύσκολη πια προσπάθεια με ψηλά το κεφάλι καθώς λέμε πως <<όλα στο ποδόσφαιρο γίνονται>>

Π.Α.Σ Φλώρινα :
Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Γιαγκουλίδης, Σοβισλής, Μπιτσάνης,
Μάρκου, Μπατμάς, Γιώσης, Ρωμαίος, Μητρεβόλης, Τσώτσος

Αλλαγές έπαιξαν:Ποντίκης, Γκαράτζιας, Χατζητιμοθέου,

Αγροτικός Αστέρας :
Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Ζουλούμης, Κολώνης, Καλλίδης,
Κουκουλέκης, Προβατίδης, Καραγιάννης, Φούσκας, Κουτσικοβαγγέλης, Παπαποστόλου