H Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Φλώρινας κ. Γκίνη Δημήτριο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Έτσι στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, με επιτυχία η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου μας πάνω σε θέματα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, ως πεζοί, ως οδηγοί δικύκλων, αλλά και ως μελλοντικοί οδηγοί οχημάτων.

Η πλήρης και εμπεριστατωμένη διάλεξη προσέλκυσε το ενδιαφέρον μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό της παρουσίασης διατήρησε μέχρι τέλους αμείωτη την προσοχή όλων μας.

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας
Μακατσώρη Αγγελική

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ Τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, ευχαριστούμε και τον συνεργάτη του κ. Κούζη για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας για ενημέρωση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η πλήρης και εμπεριστατωμένη διάλεξή τους προσέλκυσε το ενδιαφέρον, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό της παρουσίασής τους διατήρησε μέχρι τέλους αμείωτη την προσοχή όλων μας.