Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020


Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι να επιτρέψει στους μαθητές/τριες να εκφράσουν μέσα από τη δική τους ματιά την πόλη στην οποία ζουν, την Φλώρινα.

Όροι Συμμετοχής:

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μαθητές/τριες Λυκείων της πόλης της Φλώρινας

2. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με 1 έως 2 φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή με αποστολή στο email: 1epal.flo.photos@gmail.com. Το όνομα του αρχείου πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμό σας και το σχολείο σας.

3. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, στην υψηλότερη ανάλυση που διαθέτει η συσκευή λήψης (φωτογραφική μηχανή ή κινητό)

4. Δεν επιτρέπεται να αποσταλούν φωτογραφίες που κατέβηκαν από το διαδίκτυο ή ανήκουν σε τρίτους. Πρέπει να είναι αποκλειστικά έργο των μαθητών/τριών.

5. Η κάθε φωτογραφία προαιρετικά μπορεί να συνοδεύεται από κάποιο υποστηρικτικό κείμενο: φράση, λεζάντα.

6. Κάθε μαθητής/τρια πρέπει να συμπληρώσει στο Δελτίο συμμετοχής τα στοιχεία επικοινωνίας του/της: ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη, τηλέφωνο και email.

7. Οι φωτογραφίες θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Αριστοτέλης», θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο συμμετοχής.

8. Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο

http://www.1epal-florinas.gr

Διάρκεια Διαγωνισμού:

Η αποστολή των φωτογραφιών πρέπει να γίνει από 17/02/2020 έως 02/03/2020
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο : 2385046137 – 1o ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.