Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

on

Τις προηγούμενες ημέρες παρελήφθησαν οχτώ (8) νέα περιπολικά οχήματα για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών της Δ.Α. Φλώρινας, τα οποία προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ. με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του τομέα Συνόρων και Θεωρήσεων του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Θεόδωρο, για την ανταπόκρισή του στο αίτημα μας και τις άμεσες ενέργειες από πλευράς του για ένταξη στο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τον νυν Περιφερειάρχη κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γεώργιο, για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, όπως και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλλαν θετικά σε αυτήν την προσπάθεια.

Ως Ένωση αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την προμήθεια αυτών των οχημάτων και γεμίζουμε δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου οι συνάδελφοι να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα μέσα για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.