Τα χαμόγελα των παιδιών ήταν το επισφράγισμα του επιτυχημένου τουρνουά βόλεϊ, για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, που διοργάνωσε ο “Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ” στο ΔΑΚ Αμυνταίου το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020.

Περισσότερα από 100 παιδιά του Αριστέα και του Ηφαίστου Φλώρινας, που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του τουρνουά, κατέκλισαν το ΔΑΚ Αμυνταίου και ξεδίπλωσαν τις ικανότητες τους στα αυτοσχέδια γήπεδα 3χ3 που διαμόρφωσαν οι διοργανωτές.
Οι γονείς παρακολούθησαν τα παιδιά τους να παίζουν για περισσότερες από 3 ώρες βόλεϊ και να χαίρονται με τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων σε όλα τα παιδιά και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στόχος του τουρνουά-βόλεϊ ήταν η περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή και κυρίως η προώθηση των αξιών του αθλητισμού, όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ευγενής άμιλλα.
Το Δ.Σ του Αριστέα, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνέβαλαν καθοριστικά στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων και την αποκατάσταση του χώρου μετά το πέρας της εκδήλωσης.