Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

on

Οι συμπολίτες μου Φλωρινιώτες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, συγχαίρουμε τον Φλωρινιώτη κ. Περικλή Α. Μήτκα, καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, για την εκλογή του ως προέδρου της νέας Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η βαθειά γνώση των προβλημάτων της παιδείας μας, η επιστημονική του κατάρτιση, η μεγάλη του εμπειρία, ο ακέραιος χαρακτήρας του και το πάθος του για δουλειά, αποτελούν προϋποθέσεις για μια λαμπρή πορεία και σ’ αυτόν το κορυφαίο θεσμό στη χώρα μας, για μια ποιοτική αναβαθμισμένη εκπαιδευτική πολιτική.

Δίκαια ο κ. Περικλής Α. Μήτκας απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της Υπουργού Παιδείας και του Υπουργικού Συμβουλίου και επελέγη από την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στη θέση του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης .

Συμπατριώτη μας Περικλή,

σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα υψηλά σου καθήκοντα στο χώρο της εκπαίδευσης, για το καλό όλων μας.

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.