Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

on

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής για τη λήξη των φετινών κινητοποιήσεων και την αποχώρηση των τρακτέρ από τον κόμβο Αντιγόνου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2020.

Για πρώτη φορά, κι ενώ τα προβλήματα των παραγωγών της χώρας είναι πολύ μεγάλα και τα αδιέξοδα πολλά, δεν υπήρξε αποτέλεσμα σε κανένα επίπεδο. Η μη συμμετοχή των παραγωγών στις κινητοποιήσεις, αλλά και οι κλειστές πόρτες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων δεν έχουν προηγούμενο.

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, αλλά και ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου θα παρακολουθούν τα θέματα και τα προβλήματα των παραγωγών σε όλη την ελληνική ύπαιθρο και θα είναι παρόντες όταν και όπου χρειαστεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.