Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

on

Τα μέλη του Ομίλου «Μικροί Διασώστες Φυσικών Καταστροφών» του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου ευχαριστούμε θερμά τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας και συγκεκριμένα τους: κ.Κοϊδη Παναγιώτη, κ. Τοσουνίδη Λάζαρο, κ. Γκερτσάκη Δημήτριο και κ. Κοίδη Νικόλαο, οι οποίοι πλαισίωσαν τη συνάντησή μας τη Δευτέρα 3/2/2020 στη Βιβλιοθήκη του Πειραματικού.

Με βιωματικές και ελκυστικές μεθόδους καθήλωσαν τους «Μικρούς Διασώστες» παρουσιάζοντας τους σκοπούς σύστασης της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών, τις ποικίλες δράσεις, τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά κυρίως τα αισθήματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης που τους διακατέχουν, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διαμόρφωση στάσεων, αξιών και συμπεριφορών που θα τους επιτρέψουν να διαχειριστούν ζητήματα σε περίπτωση φυσικών καταστροφών αλλά και στην προώθηση του εθελοντισμού ως πρότυπο ζωής.

Ο Διευθυντής του Πειραματικού 
Σεχίδης Κων/νος

Η Υπεύθυνη του Ομίλου
Μπλούχου Στεφανία
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.