Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020

on

Η ...ημερίδα που διοργανώνει η κυβέρνηση σε ξενοδοχείο στην Πτολεμαΐδα, σαν απάντηση στην αγωνία των συμπολιτών μας για το μέλλον τους, είναι προσχηματική. Το σχέδιο τους για το ξαφνικό κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων δεν έχει καμία έγκριση από τον ελληνικό λαό κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Δεν δέχτηκαν την πρόταση μας για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με την συμμετοχή των Υπουργών. Εμείς θα τους επισκεφτούμε αύριο Σάββατο 8-2-2020 στις 14:00 μπροστά απο το ξενοδοχείο «Παντελίδης», σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς το υπουργικό κλιμάκιο για τις "άνομες" αποφάσεις τους.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας κατά της βίαιης απολιγνιτοποίησης της περιοχής μας που την οδηγεί σε αφανισμό.

Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.