Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020


Τo A΄ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. ως ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στο Κατάστημα της Δ.Α. Φλώρινας τελέσθηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως όλων των αστυνομικών που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ του Δημάρχου Φλώρινας Βασιλείου Γιαννάκη, του Προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Φλώρινας Ρόζα Κωνσταντίνου του Ταξίαρχου Παλιογιάννη Δημητρίου ,του Δκτη 1ου Συντάγματος Γκόνη Νικόλαου του Αντιπύραρχου Ιωάννη Μιαούλη αντιπρόσωπο της 3η ΜΣΕΠ και πολλών αστυνομικών υπαλλήλων 

Το τρισάγιο τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στο Κατάστημα της Δ.Α. Φλώρινας.

 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.