Πολιτική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση  του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας ,την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, με υψηλούς καλεσμένους την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα και με την παρουσία της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτυ Πέρκα.

Παραβρέθηκαν επίσης ο τέως περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης οι τέως βουλευτές Κ. Σέλτσας και  Θ. Γερμανίδης , μέλη και πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ της Φλώρινας οπού σχολίασαν το έως τώρα κυβερνητικό έργο με αιχμές στο θέμα της απολιγνιτοποίησης αλλά και στο μεταναστευτικό όπως και για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

"Ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είπαν ψέμματα στον Ελληνικό λαό και δεν τήρησαν την υπόσχεση τους προς τον Ελληνικό λαό"

Κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους όλων πολιτικών δυνάμεων για συνένωση για να μην χαθεί όλος αυτός ο πλούτος που παρήχθει επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις τοποθετήσεις με την σειρά που μίλησαν στην συνέντευξη τύπου ,αμέσως μετά τις ερωτήσεις των ΜΜΕ και τέλος την κοπή βασιλόπιτας :