ρεπορτάζ-φώτο βίντεο : Εφημερίδα Ηχώ Φλώρινας

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο “Φιλίππειον” στη Φλώρινα, με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Φλώρινας σε συνεργασία με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ και την Άτυπη Εθελοντική Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης “WinCancer”.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Θωμάς Θεοδώρου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κ. Σταύρος Παπασωτηρίου.

Στη συνέχεια, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κα Πίστη Κρυσταλλίδου μίλησε για την Εθελοντική Ομάδα “WinCancer” και τη δράση “Σε_εΝΔιαφέρει”, ενώ ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον παθολόγο κ. Ηλία Σταυρίδη, ο οποίος ανέλυσε το θέμα “Δότης αιμοποιητικών κυττάρων – Αλήθειες και μύθοι.”
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης, η εθελοντική ομάδα “Ανδρόνικος” συνέλεξε δείγματα από εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:






ρεπορτάζ-φώτο βίντεο : Εφημερίδα Ηχώ Φλώρινας