Άγνωστοι προκάλεσαν ζημίες στον περιβάλλοντα χώρο ,στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται απέναντι από το τουριστικό περίπτερο του Φ.Ο.Ο.Φ.

Συγκεκριμένα ξήλωσαν το πάνω μέρος από τα τρία (3) μόνιμα εξωτερικά τραπεζάκια ,που πρόσφατα είχαν ανακαινιστεί ,είχαν βαφτεί , με προσωπική εργασία από το Δ.Σ και τα μέλη του Φ.Ο.Ο.Φ ώστε να μπορούν οι διαβάτες ,και οι φίλοι της ορειβασίας, να κάθονται να ξεκουράζονται.

Προκαλεί επίσης εντύπωση ,πως κανείς δεν τους είδε αφού ο συγκεκριμένος χώρος έχει πάντα κόσμο που κάνει το περίπατο του.

Όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος του ΦΟΟΦ ήδη έχει συνεννοηθεί με την πρόεδρο του ΦΟΟΦ  Βαλίνα Ρόζα να γίνουν όλες οι ενέργειες, ώστε ο χώρος να εποπτεύεται από κάμερες ασφαλείας ,ενώ για το συγκεκριμένο γεγονός ,να γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και να παρθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΦΟΟΦ Λεωνίδας Καλυβιάνος "θα πρέπει να σεβόμαστε αυτά που φτιάχνονται ,γιατί εδώ και 49 χρόνια γενιά με γενιά προσπαθούμε, να τα συντηρήσουμε και να τα παραδώσουμε στους νεότερους..." ενώ για την συγκεκριμένη ενέργεια παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι η είδε να ενημερώσει ανώνυμα αν επιθυμεί τον ίδιο η ας στείλει email στo floriniotika@gmail.com 

Σημείωση floriniotika.gr : Μας θλίβει το γεγονός πως υπάρχουν τέτοια άτομα στην κοινωνία μας που δεν έχουν κανένα σεβασμό στον κόπο των άλλων και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
Παρακαλούμε λοιπόν όποιον γνωρίζει κάτι, η είδε άτομα να συμπεριφέρονται περίεργα στην περιοχή ,να στείλει email ανώνυμα στο floriniotika@gmail.com