Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ουρολογικής και Χειρουργική κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας για την υπευθυνότητα και την προσοχή με την οποία αντιμετώπισαν το πρόβλημα μου.
 
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιατρούς της Ουρολογικής Κλινικής κυρίους Κωτακίδη και Μαραντίδη για τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσέφεραν στο πρόβλημα μου και το αντιμετώπισαν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα καθώς επίσης και τον χειρουργό κ. Δημάκη για όλα όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας. 

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην Διοικητή του ΤΕΦ και υποδιοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού Φλώρινας κ. Τσολάκη και τον Νίκο Γκεκα για τις φιάλες αίμα που μου διέθεσαν όταν χρειάστηκα.

Με εκτίμηση 
Σταύρος Αδάμου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.