Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020


Ανακοίνωση Δημάρχου Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου κατόπιν νεότερων οδηγιών από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει τους πολίτες ότι οι υπηρεσίες του συνεχίζουν να λειτουργούν σε κανονικό ωράριο καθημερινά.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του όταν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις κατεπείγουσας ανάγκης, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς και από τα Κ.Ε.Π. Αμυνταίου και Φιλώτα αντίστοιχα, από τις 11:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ. καθημερινά.

Παρακαλούμε τους πολίτες να βοηθούν και να υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και να τηρούν όλα τα απαραίτητα προσωπικά μέτρα υγιεινής.

Link:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.