Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020


Με αφορμή τις εξελίξεις που διανύουμε λόγω των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού (COVID – 19) η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ Φλώρινας φροντίζουν για την ουσιαστική στήριξη των ευπαθών ομάδων προκειμένου να αποφευχθεί η απομόνωση και η έκθεσή τους σε περιττούς κινδύνους.

Πιο συγκεκριμένα, η μέριμνα της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ αφορά στην εξυπηρέτηση  για  την προμήθεια αναγκαίων αγαθών όπως τρόφιμα και φάρμακα.
Μέλη της ΝΟ.Δ.Ε και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής με την επίβλεψη και καθοδήγηση του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας για την προσέγγιση των  συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, θα διεκπεραιώνουν για λογαριασμό τους  τις  αναγκαίες εξωτερικές εργασίες , προκειμένου να μην εκτίθενται σε περιττούς κινδύνους.
Κατά συνέπεια οι κάτοικοι που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν όπως οι ηλικιωμένοι και γενικότερα οι ευπαθείς ομάδες, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα τηλέφωνα: 6937207701 , 
6989229462, 
6980593644, 
6974298896 
6987123780.

Μείνετε σπίτι – Είμαστε δίπλα σας!

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φλώρινας
Θεοδώρου Θωμάς

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας
Ηλιάδης Κωνσταντίνος0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.