Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Έχοντας υπόψη:
1)Το άρθρο 58 του Ν.3852/2010.
2)Τις διατάξεις του Ν.3852/2010.
3)Τον εγκεκριμένο κανονισμό λειτουργίας Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αμυνταίου.
4)Τις σχετικές διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που σχετίζονται με μέτρα πρόληψης και αποφυγής του Κορονοϊού.
5)Το γεγονός ότι στις Λαϊκές Αγορές που λειτουργούν που λειτουργούν έως τώρα στο Δήμο μας συναθροίζονται πολλά άτομα στον ίδιο χώρο .

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1)Όλες οι Λαϊκές Αγορές του Δήμου Αμυνταίου και συγκεκριμένα στην Δ.Κ. Αμυνταίου και στην ΤΚ Αετού απαγορεύονται να λειτουργούν από την υπογραφή της παρούσας απόφασης και έωςνεότερης απόφασης.

2)Συστήνεται στους Δημότες μας να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (https://eody.gov.gr ).

3)H παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να κοινοποιηθεί για δικές της ενέργειες στο ΑΤ Αμυνταίου και στα ΜΜΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.