Κυριακή, 26 Απριλίου 2020

-Έψαξα επίμονα να βρω έστω και μια πινακίδα που να στέκεται ίσια, μια ίσια πινακίδα να την φωτογραφήσω και να πω: «Να αυτή στέκεται σωστά!» …μάταια, όσο και αν έψαξα.

-Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο κακότεχνο κόμβο Νέου Καυκάσου Φλώρινας που η "χάρη" του έφτασε μέχρι το Κοινοβούλιο με επερώτηση Βουλευτή για το αν ο Υπουργός Συγκοινωνιών σκοπεύει να διορθώσει και πότε τα σοβαρά λάθη των κακοτεχνιών που είναι αιτία πολλών τροχαίων δυστυχημάτων - ατυχημάτων.

-Εντάξει, οι κακοτεχνίες παίρνουν χρόνο μέχρι να αποκατασταθούν θέλει σχέδια μελέτες και την φυσική παρουσία μηχανικών και ειδικών επί του κυκλοφοριακού (συγκοινωνιολόγοι), οι πινακίδες όμως που κοντεύουν να πέσουν πρέπει να επανατοποθετηθούν και να στηριχτούν σωστά.

-Ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιαλαμάς Γεράσιμος προ τριμήνου έστειλε επιστολή στον αρμόδιο φορέα και επεσήμανε τα προβλήματα που χρονίζουν και καθιστούν επικίνδυνη την διέλευση από τροχοφόρα οχήματα, κυρίως τα βαρέα και ρυμουλκά Δ.Χ που δυσκολεύονται να κινηθούν εντός των ορίων του κόμβου λόγο στενότητας του οδοστρώματος.

-Η 3η ΔΕΚΕ Κοζάνης είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας, καλό είναι να δει τα προβλήματα και να τα διορθώσει διότι από αυτόν τον κόμβο περνάν εκατοντάδες οχήματα και η διέλευση τους πρέπει να είναι ασφαλείς έτσι όπως ορίζουν οι κανονισμοί που αφορούν την λειτουργία των οδικών δικτύων της χώρας μας.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.