Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Άμπα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση από κοινού όλων των μεγάλων αγροτικών θεμάτων της Π.Ε Φλώρινας . Συγκεκριμένα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα αρδευτικά δίκτυα των Πρεσπών , του Παρορίου και της Τριανταφυλλιάς, στα σχέδια βελτίωσης και σε θέματα που έχουν σχέση με τους αμπελώνες της Π.Ε Φλώρινας. Επίσης συζητήθηκαν οι επιπτώσεις στο εισόδημα γεωργών και κτηνοτρόφων από τον κορονοϊό ( Covid 19) , οι ενδεχόμενες επιπτώσεις στους καλλιεργητές δέντρων από την πρόσφατη χιονόπτωση και τον παγετό και άλλα θέματα που αφορούν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους.

Τέλος συζητήθηκαν οι προτάσεις έργων που αφορούν το 6ο ΕΣΠΑ και βρίσκονται στο στάδιο της διαβούλευσης και αποφασίστηκε κοινή κάθοδος στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία για την προώθηση και επίλυση των ανωτέρω θεμάτων και προβλημάτων του αγροτικού κόσμου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ